Om föreningen

Vår förening anordnar olika aktiviteter året runt. Allt från de populära trädgårdsvandringarna hos medlemmar och icke-medlemmar till resor och utflykter med trädgårdsrelaterade teman. Fröbytar- och pratkvällar, digitala arrangemang, inspirerande föreläsningar om trädgård, växter och odling anordnas. Trädgårdsföreningen Zontrotsarna är medlem hos Riksförbundet Svensk Trädgård.

HISTORIK
Läsåret 99/00 hade Harald Kratschmer en trädgårdsutbildning på Jannesgården i Malung. Utbildningen var på heltid och anordnades av studieförbundet Vuxenskolan. Målet med utbildningen var att starta en trädgårdsförening. Året efter, 2001, bildades trädgårdsföreningen Zontrotsarna i Torgås av 15 damer och 1 man.  Under årens lopp har föreningen vuxit och har idag 150 medlemmar.  

Hemsidan är sponsrad av Bäckkvarn AB.


Zontrotsarna är till för våra medlemmar; hör gärna av dig till styrelsen om förslag till aktiviteter eller om du vill hjälpa till i föreningen.

Föreningen Zontrotsarna finns även på sociala medier. Följ oss gärna!
Facebook: Trädgårdsföreningen Zontrotsarna. Länk nedan:

Nyfiken på vad vi hittar på? Årets program hittar du under fliken Program. Nyinsatta programpunkter meddelas via mail, hemsida och Facebook.